Turgutlu Narin öğretmene ağladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2011 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yakalandığı akciğer rahatsızlığı nedeniyle durumu ağırlaşan Niyazi Üzmez İlköğretim Okulu öğretmeni Narin Gülay Ertürk (41), İstanbul'da Süreyya Paşa Hastanesi'nde akciğer nakli için sıra beklerken yaşamını yitirdi

Öğretmen Narin Gülay Ertürk'ün yakınları (solda) ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye, Narin öğretmeni Avusturya Milli Takımı'nda oynayan Beşiktaş'lı futbolcu Ekrem Dağ'ın yardım elini uzatmasıyla tanıdı. Ertürk için akciğer nakli gerekiyordu.

Sıra bekliyordu

Naklin Avusturya'daki Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılıyor olması nedeniyle ailesi, Dağ'dan yardım istedi. Dağ da, üniversite ile temasa geçerek aileyi bilgilendireceğini söyledi.

Ancak Avusturya'da tedavi imkânı bulamayan Ertürk, İstanbul'da Süreyya Paşa Hastanesi'nde akciğer nakli için sıra beklemeye başladı. Narin öğretmen önceki gün vefat etti. Ertürk için dün ilk tören görev yaptığı Niyazi Üzmez İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

Ertürk'ün kendisi gibi öğretmen olan eşi Musa Ertürk, oğulları Onur Ege ve Narin öğretmenin annesi Fatma hanım tabuta sarılarak dakikalarca başından ayrılmadı. Öğrenciler gözyaşları içerisinde tabuta çiçek bırakırken ?Öğretmenim bizi bırakma? diye feryat etti. Taslı Camisi'nde kılınan namazın ardından Ertürk'ün cenazesi Turgutlu Belediyesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber