Hastane çalışanlarından ATM tepkisi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2011 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Yenikent Devlet hastanesi önünde bulunan banka ATM'sinin sürekli arızalı olması hastane çalışanlarının tepkisine neden oldu.

Adapazarı Karaman mahallesinde bulunan Yenikent Devlet Hastanesi personelinin maaş aldığı ve hastane bahçesinde bulunan ATM'nin sürekli olarak arıza yapması sağlık çalışanlarını isyan ettirdi. Özellikle maaş aldıkları dönemde banka ATM'sinin arızalandığını ifade eden sağlık çalışanları, bankanın yaklaşık 500 personelin maaşını bu şekilde 2-3 gün kullandığını ileri sürdüler. Mayıs ayının 15'inde maaşlarını almak için ATM'ye gelen sağlık personeli makine arızalı olduğu için maaşlarını çekemediler. Bu

duruma tepki gösteren hastane personeli, "Maaş alma günleri ATM sürekli arızalı oluyor. Maaşımızı banka 2-3 gün kullanıyor. Aramalarımıza rağmen ATM'yi onarmıyorlar. Bu ayda maaş çekmek için geldiğimizde ATM'nin arızalı olduğunu gördük. 4 gün oldu hala onarmadılar. Banka ile sözleşmemizde 2 saat içinde onarılma maddesi olmasına rağmen bunu gidermediler. Her maaş döneminde 500 çalışanın maaşı bankaya yatıyor. Bu meblağ çok yüksek. Maaşımızı çekemediğimiz için para bankanın hesabında kalıyor" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber