Erdoğan, kızıyla ilgili iddiaya çok kızdı, Kılıçdaroğluna 'hayasız' dedi

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 17 Mayıs 2011 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan'dan davetiye yanıtı: Hayasızlık

Başbakan Erdoğan, kızının davetiyesini özel uçakla Ürdün'e gönderdiğini iddia eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı: ?Böyle hayasızlık olur mu? Çık bunu açıkla. Sen namertsin, dürüst değilsin.?

YOZGAT - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP'ye sert sözlerle yüklendi.

''Sayın Kılıçdaroğlu bir yalan daha söylemiş. Bunlarda ar, namus, haya, böyle bir şey yok. Güya ben büyük kızımın evlilik davetiyesini özel uçakla Ürdün Kralı'na göndermişim... Yahu böyle bir hayasızlık olur mu? Sonra bazı yayın organları diyor ki: Başbakan böyle konuşmamalı.

Ben şimdi bu Kılıçdaroğlu'na diyorum ki: Eğer sen dürüstsen, eğer sen mertsen çık bunu açıkla. Sen namertsin, sen dürüst değilsin. Sen hangi çağda yaşıyorsun? Özel uçakla davetiye mi gönderilirmiş yahu? Böyle saçmalık mı olur? Böyle şey mi olur yahu?

Bunların geçmişi de bu, bugünü de bu. Fakat bunlarda yüz yok. Yalanı bunlar güle oynaya söyler. Sorduğum sorulara cevap vermezler. Ben bunların yalanını takip etmekten bıktım.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber