Bahçeli daha önce 4 kişiyi istifa ettirdi, şimdi 6 kişiye sahip çıkıyor/ Video

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 19 Mayıs 2011 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bahçeli, farkliulkuculuk sitesinin tehditlerine kulak asmayacağını belirterek, farklı kadınlarla görüntüleri olduğu ileri sürülen 6 üst düzey MHP yöneticisinin istifasını istemeyeceğini açıkladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye dün saat 10.00'a kadar istifa etmesi için süre veren ?farklıulkuculuk' adlı internet sitesi MHP Başkanlık Divanı'nın 6 üyesinin farklı kadınlarla birlikteliğine dair yeni kasetler olduğunu duyurdu. Site, bu isimlerin istifa etmemesi halinde görüntüleri yayınlayacağını açıklarken Bahçeli, bu şantaja sert cevap verdi. Daha önce kasedi çıkan 4 MHP'liyi istifa ettiren Bahçeli, ?Hiçbirisini istifaya davet etmeyeceğim. Bütün sorumluluğu, vebali üzerime alıyorum? dedi. Bahçeli, internet sitesinin iddialarına yer verdiği için medyayı suçlayarak ?Medya tarafsız değil ? dedi. ?Bir karalama, iftira, kamuoyunu yanıltma ve MHP'yi etkisizleştirme? faaliyetlerinin devam ettiğini savunarak kaset siyasetine muhatap olan kişileri partiden çıkardıklarını hatırlattı. Bahçeli, hükümet, MİT ve Emniyet İstihbaratı ile medyayı suçladı. Bu sitenin haberlerini yayınlayan medyanın bunu ?habercilik' zannettiğini kaydeden Bahçeli, ?Onlar da bu cesaretle ikinci bir mektup yayınlamaktadır. Başkanlık Divanı üyelerinden bazılarının kaseti olacağını ifade etmektedirler.

MHP herşeye katlanır

Kimin elinde ne kaset ve bilgi varsa kamuoyuna duyursun. Medyamız dizi filmi gibi 24 saat yayınlasın. MHP her şeye katlanır, Kendi aleyhinde de olsa. Ama bir şeyi kabul etmesi mümkün değil. O da tehdit ve şantaja boyun eğemez. MHP'nin lideri olarak yoluma devam edeceğim. Kaset konusunda isimleri bu iğrenç internet sayfasıyla kamuoyuna aktarılan ve şu saate kadar da başta TRT ve medya kanallarında yayınlanan isimlerin hiçbirisini istifaya davet etmeyeceğim. Başkanlık Divanı olarak görevlerini yerine getirecekler. Sorumluluğu, vebali, MHP lideri olarak üzerime alıyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber