Erdoğan'dan CHP ve BDP'ye sert eleştiriler

Haber Giriş : 25 Mayıs 2011 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Kırıkkkale mitinginde CHP ve BDP'ye sert eleştiriler yöneltti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarına Kırıkkale'de devam ediyor. Başbakan Erdoğan burada AK Parti tarafından düzenlenen seçim mitinginde halka seslendi. Konuşmasında CHP'nin Hakkari mitingine BDP ve terör örgütünün destek verdiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, BDP'lileri de "7 yaşındaki çocukların ardına saklanmakla" suçladı.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: "BDP ve terör örgütü işbirliği içinde bölgeyi kışkırtıyor. 7 yaşındaki çocukların ardına sığınıyor ve oradan oy avcılığı yapıyor. Esnafa zorla kepenk kapattırıyor. Bunlar sabah namazında camiden çıkan imamı katledecek kadar izanlarını kaybetmiş durumdalar. Bunlar "Kürtlerin dini Zerdüştlük'tür" diyecek kadar gözleri dönmüş durumda. Ama sonra da çıkıp diyorlar ki "devletin imamının arkasında namaz kılınmaz.

Bir de ne diyorlar İslam, Kürtlere silah zoruyla kabul ettirildi ama benim tanıdığım Kürt kardeşlerim bu anlayışa karşı mücadele ediyor. Çünkü AKP'de kardeşlik var. Biz herkesi kucakladık, kucaklıyoruz.

"KALABALIĞIN İÇİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI VARDI"

Hakkari'ye gittik ama BDP ve terör örgütü halkımızı tehdit etti, mitinge göndermedi, kepenkler kapattırıldı. 2 gün sonra CHP Genel Başkanı gitti oraya. Kime konuştu biliyor musunuz? BDP'lilere konuştu. O mitingi dinleyen kalabalığın içinde terör örgütü mensupları vardı. Gazetelerde resimleri var. Bir tek Türk bayrağı yoktu. Bay Kemal sen neyin mücadelesini veriyorsun? Neden bir Türk bayrağı asamadın çünkü BDP'lilerin eline Türk bayrağı vermek yürek ister yürek.

Bay Kemal, Hakkari'de diyor ki belediyelere özerklik vericez.Ardahan'da ben onu kastetmedim diyor. Bu adam garip bir adam. Ardahan'da başka Hakkari'de başka, akşam başka sabah başka. Bunların genlerine işlemiş.

Ne yaptılar, CHP'yi yeniden dizayn ettiler, kasetlerle ayak oyunlarıyla.

MHP bir tane korgenerali aday yaptı. Şimdi içeride, yargılanıyor. Kim bu adam biliyor musunuz? 18 Mart törenlerinde Başbakan olarak tören alanına geliyorum, maalesef, herkes ayağa kalkmış Başbakanı karşılarken bu zat ayağa kalkmayacak kadar edepten uzak bir kişi. Devlet Bahçeli ne diyor, onurlu bir generaldir diyor. Sevsinler onurlu generali. Beklentisi büyüktü, orgeneral olmayı bekliyordu, olamadı. Neden? Ödemesi gereken bir ceza vardı."

AYRINTILAR GELİYOR...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber