2011 KPSS'ye girecek 325 bin öğretmen adayı, bunu haketmiyor

Milli Eğitim Bakanı sayın Nimet Çubukçu öğretmen alımının yılda bir defa yapılacağını, bunun da Ağustos da olacağını ve sayının 55 bin olduğunu açıklamıştı. Öğretmen adayları bu söz doğrultusunda ciddi sıkıntılara katlanarak sadece sınava hazırlanmaya başladı. Özeldeki işlerinden ayrıldı. Özelde işe başlamayı düşünenler zorluğa rağmen başlamayıp, ders çalıştı, çalışmaya çalışıyor. Ancak şimdi Sayın bakanımız Ağustos ayında 10 bin öğretmen alımından bahsediyor. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Haziran 2011 01:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sınava 2 ay kala Haziran'da öğretmen alınacağı açıklandı, ama bu 55 bin sayısının içinden mi yoksa ek bir atama olduğu açıklanmadı. Bir taraftan mağduriyetler giderilirken bir taraftan daha da çok mağduriyetler oluşturulmaktadır.

Memurlar.net forumu öğretmen adayları olarak, Sayın Bakanın bir sorumluluk bilinciyle hareket etmesini ve daha önce verdiği açıklamalara uygun işlemler yapmasını istiyoruz.

Sayın Bakan, bu ülkenin Milli Eğitim Bakanıdır ve biz kendisinin açıklamasına güvenerek, aylardır sınava hazırlanmaktayız.

325 bin öğretmen adayı olarak, Ağustos ayında 10 bin öğretmen atanacak açıklaması en hafif deyimiyle bizlerle dalga geçilmesidir.

Eğer Milli Eğitim Bakanlığı Ağustos ayında 55 bin öğretmen almayacaksa, Sayın Bakan bir an önce binlerce gencin hayaliyle oynadığı ve süreci yönetemediği için görevden alınmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber