Karnesini alamadan öldüler/ Video

Haber Giriş : 17 Haziran 2011 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Rize'de otomobilin çarptığı 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Recep Can İslamoğlu, hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Gündoğdu beldesi 29 Ekim İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Recep Can İslamoğlu, dün öğle teneffüsünde okul dışına çıktı. Karadeniz Sahil Yolu Bozukkale mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan İslamoğlu'na, O.N.M. (41) yönetimindeki 53 AH 797 plakalı otomobil çarptı. Ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırılan İslamoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Minik Recep'in ölüm haberi, 29 Ekim İlköğretim Okulunda büyük üzüntü yaşattı. Sınıf arkadaşları ve öğretmeni, bugün, İslamoğlu'nun boş sırasını çiçeklerle donattı. İslamoğlu'nun karnesi, takdir ve onur belgesi sınıf öğretmeni Cengiz Tosun'da kaldı.

Cengiz Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Recep'in çok iyi bir öğrenci olduğunu belirterek, ''Dün öğle yemeği için okuldan ayrıldı. Çok dikkatli bir çocuktu. Acı haberi alınca çok üzüldük. Öğretmenlerine çok saygılı bir çocuktu. Çok büyük üzüntü yaşıyoruz'' dedi.

Tosun, Recep'in başarılı öğrenci olmasından dolayı takdir belgesi, yardımsever ve paylaşımcı olmasından dolayı onur belgesi almaya hak kazandığını, ancak bugün karnesi ile birlikte bunları kendisine verememenin çok büyük acı olduğunu dile getirdi.


KARNESİNİ ALAMADAN 8'İNCİ KATIN PENCERESİNDEN DÜŞÜP ÖLDÜ

KONYA'da karnesini almak için sabah erken kalkan ve ailesiyle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra taburenin üzerine çıkarak pencereden aşağı bakan ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ümmet Koçer, dengesini kaybetmesi sonucu 8'inci kattan beton zemine düştü.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Koçer, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Koçer'in karnesinde zayıf olmadığı ve sınıf geçme derecesinin de 'iyi' olduğu öğrenildi.Merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Menekşe Sokak'ta oturan Mehmet Nuri Küçükköylü İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Ümmet Koçer, bugün saat 06.30 sıralarında kalktı. Karnesini alacağından dolayı heyecanlı olduğu belirtilen Koçer, ailesiyle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra salona geçip giyindiği sırada taburenin üzerine çıkarak penceresinden aşağı bakmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Koçer, 8'inci kattan beton zemine düştü. Gürültü üzerine oğlunun düştüğünü fark eden kapıcı 45 yaşındaki Duran Koçer, 112 Acil Servis'e haber verdi. Ardından bahçeye indiğinde oğlunu kanlar içinde yerde buldu.Ağır yaralı olan Koçer, ambulansla kaldırıldığı Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 4 çocuklu Koçer ailesinin 2'nci çocuğu olan Koçer'in karnesinde ise zayıf olmadığı ve sınıf geçme derecesinin de 'iyi' olduğu, okulda arkadaşları tarafından da sevilen bir çocuk olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA - DHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber