Vekili ağlatan cep mesajları

Haber Giriş : 16 Nisan 2005 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir milletvekilinin cep telefonuna gelen bu mesajlar ona göz yaşı döktürdü: ?Bir babalık yapın, ne iş yaparım' / ?Size yalvarıyorum, çok ihtiyacım var' / ?Gece gündüz size dua ederim'

Türkiye, 9,9'la 1966'dan bu yana en büyük büyüme rakamı yakalamasına rağmen işsizlik sorununda gözle görülür bir iyileşme yaşanmaması, iktidar p milletvekillerini de rahatsız ediyor. Milletvekillerinin cep telefonlarına seçmenlerinden hergün onlarca yalvarış-yakarış dolu ?iş talebi? geliyor.

İşte o ilginç taleplerden biri? İsmi saklı bir AK Parti milletvekilinin cep telefonlarına önceki gün ilkokul mezunu olduğunu söyleyen bir bayan vatandaştan yürekleri sızlatan yakarışlarla dolu şu dört mesaj düştü:

NE İŞ OLSA YAPARIM! ÇOK İHTİYACIM VAR!

Ben Celal'in yeğeni Sevda. Ben sizin daha önce aramıştım iş için. Bana Osman Bey'le görüşmemi söylediniz. Osman Bey'le görüştüm ama 8 aydan beri bir iş haberi alamadım. Rica etsim siz Osman Bey'i arar mısınız. Ne işi olsa yaparım. Hastanede temizlik işi de olsa bile. Çünkü ihtiyacım var?

BANA BİR BABALIK YAPARSANIZ

?Bana bir babalık yaparsanız size çok dua ederim. İnşallah önce Allah'a sonra size yalvarıyorum. Benim yüzümü güldürürseniz hayat boyunca size dua ederim.?

SİZE YALVARIYORUM

?İlkokul mezunuyum.Onun için kimse beni işe almıyor. Sizi Pazar günü aradım ama ulaşamadım. Size yalvarıyorum beni bir işe koyun . Allah rızası için!. Sabah akşam haber be? Umarım bu gözü yaşlığı yeğeninizi sevindirirsiniz.?

MİLLETVEKİLİNİN GÖZ YAŞLARI

Bu mesajları okuyan milletvekili gözyaşlarını tutamazken, ?İşsizlik çok kronik bir sorun. Bütün dünya bu sorunu yaşıyor. Haftada yüzlerce bu tür mesaj geliyor.Elimizden bir şey gelmiyor? dedi.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber