İstanbul Emniyeti'nde görev yapan çeşitli rütbelerdeki 99 ismin yeri değişti

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 03 Temmuz 2011 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ettiği için İstanbul Emniyeti ile ilişiği kesildi. 49 Emniyet Müdürü de farklı illere ve polis meslek okullarına atandı. 35 Emniyet Amiri de şark görevlerine atandı. İstanbul'a diğer illerden 1 Emniyet Müdürü ve 21 Emniyet Amiri atandı.

15 müdür 1. sınıfa terfi ettirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosundan ayrılan ve şark görevinde giden Emniyet Müdürleri belli oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın yardımcılarından 15'i bu yıl 1. sınıf emniyet Müdürü oldu ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın emrine verildi. Tufan Ergüder, Mehmet Likoğlu, Şeref Aytekin, Avni Usta, Mehmet Altınok, Halil İbrahim Yaylagül, Celalettin Martin, Şemi Albat, Hanefi Sanbur, Nihat İşlek, Tekin Akdoğan, Ercan Çakmak, Hüseyin Aktaş, Cengiz Şenocak ve Cahit Gök 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükselen isimler oldu.

İlçe müdürleri ?şark' görevine gidiyor

Şark görevine gidecek İstanbul Emniyeti'nde görev yapan emniyet müdürleri de belli. Gaziosmanpaşa, Maltepe, Beyoğlu, Ataşehir, Kağıthane, Eyüp, Bağcılar gibi ilçelerin emniyet müdürleri şark görevine gitti. Bilişim Sistemleri ve Suçları Şube Müdürü Turan Odabaşı da şark görevine giden isimlerden oldu. Odabaşı Malatya'ya atandı. Çeşitli birimlerde görev yapan 12 Emniyet Müdürü de polis okullarına atandı. Bu yıl 35 Emniyet Amiri de şark görevine gönderildi. Toplam 99 emniyet müdürü ve amirin ayrıldığı İstanbul Emniyet Müdürüğü'ne diğer illerden bir Emniyet Müdürü ve 21 Emniyet Amiri atandı. BÜNYAMİN DEMİRKAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber