Karne hediyesi olarak tatile giden öğrenci boğuldu/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2011 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR Atatürk Meslek Lisesi 11. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ümit Uygun, karne hediyesi olarak geldiği Antalya tatilinde boğularak can verdi. Baba Yaver Uygun, oğlunun Eskişehir?de liselerarası yüzme müsabakalarında madalya kazandığını söyledi.

Antalya Lara Halk Plajları'nda arkadaşları ile dün öğle saatlerinde deniz keyfi yapmaya giden Ümit Uygun, boğularak can verdi. Olayı öğrenince Eskişehir'den Antalya'ya gelen ve Ümit Uygun'un cenazesini Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan teslim alan gözü yaşlı baba 55 yaşındaki Yaver Uygun, oğlunu karne hediyesi olarak Antalya'ya akrabaları ve arkadaşlarının yanına gönderdiğini söyledi.

ARKADAŞLARI ŞAKA YAPIYOR SANMIŞ

Bir grup arkadaşı ile denize giren oğlunun iyi yüzücü olduğunu, bunu bilen arkadaşlarının da suya batıp çıktığını görünce şaka yaptığını sandığını belirterek, "Oğlumun bir müddet sudan çıkmaması üzerine denize giren arkadaşları, Ümit'i sürükleyerek kıyıya çıkarmış. Olay yerine gelen 112 personeli bir müddet kalp masajı yapmlış ancak oğlum yaşamını yitirmiş" diye konuştu.

Ailenin tek çocuğu olan Ümit Uygun'un cenazesi, yarın memleketi Eskişehir'in Tepebaşı Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber