KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları açıklandı/ Video

ÖSYM, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan, 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nın sonuçlarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre adaylara sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Detaylar için başlığa tıklayınız...

* KPSS'de Doğu illerinin başarısı
* 2011 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nda, 3 soru iptal

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Temmuz 2011 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 9-10 Temmuz tarihlerinde yapılan, 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nın değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, adaylar sınav sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile birlikte öğrenebilecek. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.



2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sonuçları için Tıklayınız

2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'na ait cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla saat 14.00'den itibaren erişime açılacak. Sınavlara giren adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler.

Açıklamada bu uygulamanın, adayı bilgilendirme amacıyla yapıldığı belirtilerek, "Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır." denildi.


2011-KPSS sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler için Tıklayınız

2011-KPSS sonuçlarına ilişkin özet değerlendirmeler için Tıklayınız


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber