KPSS Öğretmenlik birincisi Sivas'tan...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Ağustos 2011 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları 29 Temmuz 2011 tarihinde açıklandı. YEDİİKLİM Yayınları ile dereceye giren öğrencilerden Türkiye BİRİNCİSİ Sivas, Türkiye ÜÇÜNCÜSÜ ise İzmir ilinden çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu Muhsin POLAT, 09-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSS P10 puan türünde 100 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

KPSS birincisi POLAT: ''KPSS öğretmenlik mesleğine başlayabilmek için önemli bir aşama. Hayallerimizi süsleyen bu mesleğe başlayabilmek için sınavda başarılı olmak gerekiyor. Başarılı olmanın temel koşulu da sabırlı ve umutlu olmaktır. Bu bir yıl içerisinde kendini kanıtlamış yayınlar kullanmam ve düzenli çalışmam başarımda etkendir. Bu dönem içinde YEDİİKLİM Yayınları bana çok yardımcı oldu. Düzenli çalışmak ve sabırlı olmak beraberinde başarıyı getirdi.'' dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu Abdullah Faruk KILIÇ ise KPSS P10 puan türünde 99.523 puan ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye üçüncüsü KILIÇ: " KPSS öğretmen atamasına YEDİİKLİM Yayınları ile hazırlandım. Bu yoldaki başarıma rehberlik eden alanında uzman eğitim kadrosu, yayınların bu kadro tarafından hazırlanması, tamamen KPSS müfredatına uygun olması başarımdaki en büyük etkendir." diyerek mutluluğunu dile getirdi.

YEDİİKLİM EĞİTİM KURUMLARI BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ.

YEDİİKLİM Eğitim Kurumları öğrencilerinin başarısını hediye çeki ve plaketle ödüllendirdi. Geçen yıl KPSS'de eğitim kurumlarımızın öğrencileri YEDİİKLİM Yayınları ile büyük başarı göstermişti. Bu yıl KPSS'de aldığımız başarılı dereceler eğitimde ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin göstergesidir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber