5 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 05 Ağustos 2011 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.45'de Çankaya Köşkü'nde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki Başkanlık Divanı üyelerini kabul edecek. Gül, daha sonra İstanbul'a gidecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 12.15'de İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 17.30'da TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert başkanlığındaki heyeti kabul edecek, saat 20.08'de Ankaralı Sanayi ve İşadamları Derneği'nin (ASAD) Bilkent Otel'de düzenlenen iftar yemeğine katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.30'da İstanbul Ofisi'nde TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saat 14.30'da Emekliler Birliği Sendikası Genel Başkanı İsrail Odabaş'ı kabul edecek.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 15.30'da Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 11.10'da TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 14.00'da İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 10.30'da TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 11.30'da İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Dünya Miras Listesi'ne alınan Edirne Selimiye Camii'nde saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Günay, saat 14.30'da da Hıdırlık Tabyaları'nda ve Edirne Sarayı'nda incelemelerde bulunacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Birliği Bakanlığı Ortaköy Ofisi'nde saat 12.00'de "Gençlik Otobüsü Avrupa Turu" katılımcılarını Avrupa'ya yolcu edecek.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bartın'ın Ulus ilçesinde 42 bin 776 adet tapunun sahiplerine dağıtım törenine katılacak. Törenin ardından Bartın Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Bayraktar, AK Parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yer alacağı iftar yemeğinin ardından İstanbul'a hareket edecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, saat 14.00'da TBMM'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Türkiye İstatistik Kurumu, saat 10.00'da 2011 yılının 1. Dönem Hanehalkı Yurtiçi Turizm Araştırması sonuçlarını yayımlayacak.

- Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ankara Kocatepe Camii avlusunda düzenlenen "30. Kitap ve Kültür Fuarı", saat 11.00'da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından açılacak.

- Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen 3. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde saat 21.30'da "Mısır Gecesi" düzenlenecek.

- Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikalarının Doğu Afrika ülkeleri için düzenlenen yardım kampanyalarına katılımı konusunda sendika binasında Kimse Yok Mu ve İHH yetkililerinin katılımıyla saat 11.00'da basın toplantısı düzenlenecek.

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hırka-i Şerif Camii'nde saat 10.00'da Hırka-i Şerif'in ziyarete açılması için düzenlenecek törene katılacak.

- Konya'daki sivil toplum kuruluş temsilcileri, Afrika'da yaşanan kuraklık nedeniyle saat 11.30'da Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, saat 11.00'de Çırağan Sarayı'nda düzenleyeceği basın toplantısı ile Sarı-lacivertli camiadaki son gelişmeleri değerlendirecek.

- Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki rakipleri İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da yapacağı kampla sürdürecek.

- Futbolda şike soruşturması kapsamında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

İHA

05 Ağustos 2011 Cuma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyeti Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde kabul edecek. (15.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kabul edecek. (11.45)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Bilkent Otel'deki iftarına katılacak. (20.08)

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret edecek. (10.30/15.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, bakanlıkta İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ı kabul edecek. (11.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'Gençlik Otobüsü Avrupa Turu' katılımcılarını İstanbul'dan Avrupa'ya yolcu edecek. (12.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Dünya Miras Listesi'ne alınan Selimiye Camisi'nde basın toplantısı düzenleyecek, Hıdırlık tabyalarında ve Edirne Sarayı'nda incelemelerde bulunacak. (11.30/14.30)

Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret edecek. (14.30)

Memur-Sen Konfederasyonu, iftar paralarını Afrika'ya gönderecek. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara Kocatepe Camisi'nde "30. Kitap ve Kültür Fuarı"nın açılışını yapacak. (11.00)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hırka-i Şerif'in Ramazan nedeniyle ziyarete açılışını gerçekleştirecek. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tunceli'de, valiliği ve AK Parti Tunceli İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (16.45)

CHP'li kadınlar, Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'a, Ankara'daki postanelerden destek mektupları gönderecek. (16.00)

SPOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Futbol Takımı'nın İspanya'nın Mallorca takımından transfer ettiği Pierre Webo sağlık kontrolünden geçecek. (10.00)

Fenerbahçe Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Hakan Bilal Kutlualp, gündemle ilgili bir basın toplantısı yapacak. (11.00)

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına 10 günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla devam edecek. (18.00)

Futbolda şike soruşturması kapsamındaki gelişmeler takip ediliyor.

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber