Bankaların ?bayram kredisi' yarışı başladı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 15 Ağustos 2011 08:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla bankalar da bayram kredisi yarışına girdi. Faizler 0.39'dan başlarken taksitler 90 liraya kadar iniyor.

Ayşe Ekin Gündüz

BANKALARIN yıllardır geleneksel hale getirdiği ?bayram kredileri' bu yıl da kredi ihtiyacı olan tüketiciye uygun fırsatlar sunuyor. Bayram kredi paketleri, miktarın yanı sıra vade, faiz ve dosya masrafları için de farklı uygulamaları dikkat çekiyor. Bazı bankalar kredi ödemelerinde öteleme sunarken, bazıları uygun kredinin yanı sıra ödemelerde de kolaylık sağlıyor. Bankaların ?bayram kredisi' yarışında tüketicilere, masrafsız ya da yüzde 0.39'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi alternatifleri sunuluyor. Kredi seçenekleri 5.000 liradan başlıyor, 50.000 liraya kadar çıkıyor. Aylık ödemeler ise 90 liradan başlıyor. İşte bankaların kredi seçenekleri:

Vadeler 60 aya kadar uzanıyor

İş Bankası: 29 Ağustos'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, tüm ücretli çalışanlar, serbest meslek sahipleri ile emekliler, aylık yüzde 0.58 faiz oranıyla, 5.000 liraya kadar 10 ay vadeli bayram kredisi kullanabiliyor. Ayrıca, kampanya döneminde, 30.000 lira ve 60 aya kadar aylık yüzde 1.25 faiz oranıyla nakit kredi kullanma fırsatı da sunuluyor. Maksimum İhtiyaç Paketi olan Maximum Kart sahipleri ise ?Geleneksel Bayram Kredisi'nden masraf ya da faiz indirimi ile yararlanabiliyor.

Vakıfbank: ?Geleneksel Bayram Kredisi' kampanyasını başlatan Vakıfbank, bu kapsamda isteyene yüzde 0.55'ten başlayan faiz oranları ile 50.000 liraya kadar, isteyene masrafsız seçeneği ile 20.000 liraya kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Kampanya 5 Ağustos'tan bu yana devam ediyor.

ING Bank: Bayrama özel iki ayrı kredi imkanı bulunuyor. 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak ?Mini Kredi' kampanyasında banka tüketicilere, bayram ihtiyaçlarını 60 aya varan vadeler ve yüzde 0.39'dan başlayan faiz oranlarıyla karşılama fırsatı sunarken,bu pakette 5 bin TL'ye kadar nakit kredi 250 lira sabit masrafla sunuluyor. Bankanın sunduğu ?İpotekli İhtiyaç Kredisi' kampanyası ile ise tüketiciler evlerini teminat göstererek 100 bin liraya kadar yüzde 1.19 faiz ve 500 lira sabit masraf ile kredi kullanabiliyor.

Ramazan'da al, Kurban'da öde

TEB: Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç kredisi alanlar, ödemeye Kurban Bayramı'ndan sonra başlıyor. Kampanya kapsamında bayram alışverişinden eğitime, tatilden ev tadilatına kadar tüm nakit ihtiyaçları şimdi karşılanıyor, ödeme ise 3 ay sonra başlıyor. Kampanya kapsamında TEB, yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Söz konusu oran, vade ve alınan kredi tutarına göre değişiklik gösteriyor.

Yapı Kredi Bankası: ?Ramazan Bayramı için Bireysel İhtiyaç Kredisi' ile günde 3 liradan başlayan taksitlerle kredi imkanı sunarken, müşteriler bayrama özel olarak sağlanan yüzde 50'ye varan dosya masrafı indiriminden yüzde 0.59'dan başlayan faiz oranlarıyla yararlanabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber