15 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Ağustos 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftarda, Diyanet ve ilahiyat mensuplarıyla bir araya gelecek. (20.13)

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (15.30)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ermek İbraimov'u makamında kabul edecek. (14.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İslam Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi ile Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Kültür Enstitüsü tarafından Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde düzenlenen hat sergisinin açılışına katılacak. Arınç, Yenikapı Mevlevihanesi'nde Medeniyetler İttifakı iftarına katılacak. (16.00/20.13)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında bir araya gelecek. (15.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Somali'ye yapılacak yardımın ilk partisini göndereceği uçağı uğurlamak üzere Esenboğa Havalimanı'ndaki törene katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hacıbayram-ı Veli Camii'nde vatandaşlara iftar verecek. (19.56)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak. (11.00?17.30)

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erdal Okul'un cenazesi, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde törenle toprağa verilecek.

Şırnak'ta şehit olan Jandarma Komando Er Onur Karakuş'un cenazesi Ataköy 5. Kısım Cami'nde öğle vaktinde kılınacak namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek. (13.00)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) tarafından düzenlenen iftar yemeği ve tescil rekortmenlerine ödül törenine katılacak.

88 yıl aradan sonra ilk kez geçen yıl 15 Ağustos'ta Hristiyanlar tarafından ayin yapılmasına izin verilen tarihi Sümela Manastırı'nda bu yıl da Fener Rum Patriği Bartholomeos yönetiminde ayin yapılacak. (10.00)

Bursaspor UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacağı Anderlecht maçı hazırlıklarını Özlüce tesislerinde sürdürecek. (18.00)

Avrupa şampiyonası finallerine hazırlanan A Milli Basketbol Takımı, günü çift antrenmanla geçirecek. (10.30?18.00)

Şike soruşturmasının odağındaki Fenerbahçe'de futbol takımı, kamp çalışmaları için Almanya'ya gidecek. (13.30)

2011 Modern Pentatlon Dünya Şampiyonası'nın tanıtımı için basın toplantısı düzenlenecek. (11.30)

Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber