Mühendis kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Ağustos 2011 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÜMRANİYE'de, bar eğlencesinde tanıştığı 4 kişiyle evine dönen 39 yaşındaki mühendis Mustafa Murat Yüceel, henüz belirlenemeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

İddiaya göre, bir otomotiv firmasında mühendislik yapan Mustafa Murat Yüceel, dün akşam saatlerinde Beyoğlu'nda, bir bara eğlenmeye gitti. Bir süre eğlenen Mustafa Murat Yüceel, burada tanıştığı 4 kişiyle Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Pamuk Sokak üzerinde bulunan evine döndü. Evde içki içen Mustafa Murat Yüceel ile 4 kişi ararasında saat 06.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Mustafa Murat Yüceel, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Kavga sırasında evde olan Cemal T., apartmanın çatısına çıkarak "Yetişin adam öldürüyorlar. Kurtarın beni" diye bağırdı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Karşı apartmanın balkonuna atlayan Cemal T'nin bacağı kırıldı. Olay yerine gelen polis, apartmanda çıkarak kaçmaya çalışan Ertan E, Emrah O, ve Kazım K'yi kıskıvrak yakaladı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesi'ne kaldırılan Cemal T., tedavi altına alındı. Yapılan incelemenin ardından Mustafa Murat Yüceel'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çakmak Polis Merkezi'ne götürülen Ertan E, Emrah O, ve Kazım K'nın sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber