Çukurova Üniversitesi'nde 54 öğretim görevlisi, doçentlik ve profesörlüğe yükseltildi

Haber Giriş : 27 Nisan 2005 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) görev yapan 54 öğretim görevlisi, doçentlik ve profesörlüğe yükseltildi.

Çukurova Üniversitesi'nde eğitim kadrosunda bulunan 16 öğretim görevlisi "profesör" unvanı alırken, 38 öğretim görevlisi de "doçent" oldu. Profesörlüğe yükselen 8 öğretim görevlisinin Tıp Fakültesi, 3'ünün Ziraat Fakültesi, 2'sinin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, birinin Fen-Edebiyat Fakültesi, birinin Diş Hekimliği Fakültesi, birinin de Su Ürünleri Fakültesi'ne atandığı bildirildi.

Mithat Özsan Amfisi'nde yapılan "yükseltme ve atamalarla" ilgili törende "doçentlik" unvanı alan 15 öğretim görevlisinin Tıp Fakültesi, 9 öğretim görevlisinin Ziraat Fakültesi, 4'ünün Fen-Edebiyat Fakültesi, 2'sinin Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, 2'sinin Eğitim Fakültesi, 2'sinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, yine 2'sinin İlahiyat Fakültesi'ne, birinin Su Ürünleri Fakültesi'ne birinin de Diş Hekimliği Fakültesi'ne ataması yapıldığı bildirildi.

ÇÜ Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu, yükseltilen ve ataması yapılan öğretim görevlilerine başarılar diledi. Çukurova Üniversitesi'nde toplam bin 887 öğretim görevlisi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber