Emekli öğretmenin katilini kan damlası ele verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2011 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da omuzuna çarptığı için hediyelik eşya satan emekli öğretmeni öldürdüğü öne sürülen ve suçunu ilk başta kabul etmeyen zanlıyı, tişörtündeki kan damlası ve elindeki kesik izi ele verdi.

Merkez Selçuklu ilçesi Zafer Meydanı yakınlarında gece geç saatlerde hediyelik eşya satan emekli öğretmen Bektaş Uçar'ın (59) bıçaklanarak öldürülmesinin ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Olayı gören kimsenin olmaması üzerine en küçüğü 13 yaşında olan 6 çocuğu bulunan Uçar'ın öldürüldüğü yerde en son gezen sabıkalılar ve poliste kaydı olan şüpheliler üzerinde yoğunlaşıldı.

Polis, civarda daha önce polis gibi birçok kişiyi yaralama suçundan kaydı bulunan Mehmet Ali Y'nin (34) görüldüğünü tespit etti.

Merkez Karatay ilçesinde yakalanan Mehmet Ali Y, ilk önce suçu kabullenmedi. Tişörtündeki birkaç damla kan ile elindeki küçük kesi izini polislerin fark etmesi üzerine Mehmet Ali Y, olayı itiraf etti.

Kendisinin omuzuna çarpması sonucu tartıştığı Uçar ile yaşanan küfürleşme sonucu tartıştığını ve olayın gerçekleştiğini belirten zanlının, ifadeleri doğrultusunda olayda kullandığı kanlı bıçağa da el konuldu.

Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber