Bakan Kılıç kaza geçirdi/ Video

Haber Giriş : 23 Eylül 2011 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da içinde bulunduğu makam aracına, Sungurlu'da başka bir araç yandan çarptı. Kazada diğer araçtaki sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Bakan Kılıç'ın da içinde bulunduğu makam aracı Sungurlu Sanayi Kavşağı'ndan geçerken, Kazım Bozdağ yönetimindeki 06 KPV 72 plakalı otomobilin, aniden şerit değiştirdiğini ve Bakan Kılıç'ın makam aracına yandan çarptığını belirtti.

Şahin, kazada Bozdağ'ın yaralandığını, Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi.

Kazanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Çorum Valisi Nurullah Çakır'ın makam aracı ile Samsun'a gittiği öğrenildi.

Bakan Kılıç'ın makam aracının çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi programa katılmak için Samsun'a gelirken, Çorum'un Sungurlu ilçesinde makam aracının çarptığı Kadir Bozdağ (79)'ı kurtaramadıklarını söyledi. Bozdağ'ın kurtulması için bütün imkânları seferber etmelerine rağmen tüm müdahalelerin yapıldığını ancak hayata döndürülemediğini ifade eden Bakan Kılıç, çok üzgün olduğunu belirterek, yakınlarına başsağlığı diledi.

Memleketi Samsun'un 19 Mayıs ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kazaya ilişkin şunları söyledi: "Olayın başından sonuna kadar tedavi sürecini takip ettik. Bütün imkânları seferber ettik. Ancak durumunun ağır olmasından dolayı hayata döndüremedik.?

Bakan Kılıç açıklamasının ardından meteoroloji istasyonunun temel atma töreni için Samsun'un 19 Mayıs ilçesine geçti.

AA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber