Siirt'te tüm resmi ve özel hastanelerdeki doktorlar görev başına çağırıldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Eylül 2011 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na teröristlerce tarafından düzenlenen saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 5 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.

Van ve Şırnak'taki hastanelerde gelecek yaralılar için hazırlıklar yapılıyor. Hastanelerdeki bütün izinler iptal edildi ve doktorlar gelecek yaralılar için hazır bekletiliyor. Pervari ilçesinde meydana gelen olayda yaralanan askerler helikopterlerle hastaneye götürülüyor.


Siirt'teki saldırıda 5 askeri şehit eden PKK'ylı teröristlere elenoluk Jandarma Karakolu'ndan yoğun bir şekilde ateşle karşılık verildi.

Yaşanan çatışmanın ardından bir grup köy içine kaçarak izlerini kaybettirmeyi çalıştı. Bu sırada köyde bulunan halk büyük bir panik yaşadı.

Teröristler takviye birliklerin gelmesini önlemek için köy yoluna çok sayıra mayınlı tuzak döşedi, aynı zamanda bölgeye sevk edilen özel birlikleri taşıyan helikopterlere de ateş açıldı. Bölgede yoğun çatışmalar devam ederken Siirt'te tüm resmi ve özel hastanelerdeki doktorlar görev başına çağırıldı.

Doktorlar hastanelere gelerek gelecek yaralıları tedavi etmek için hazır bekletiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber