AÖF kartı ile öğrenci ücretini ödemek isteyen kişi, otobüs şoförünü darbetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2011 21:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'da bir halk otobüsü şoförünün darbedildiği an, aracın içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Mengüceli ve Yavuz Selim mahalleleri arasında ulaşım hizmetini sağlayan özel halk otobüsünün şoförü Savaş Şahin (36), Açıköğretim Fakültesi kimliğini göstererek öğrenci ücreti ödemek isteyen bir kişiyi uyardı. Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin indirimden faydalanamadığını belirten Şahin, bu kişiden tam ücret alarak yoluna devam etti.

Otobüsün arka bölümündeki koltuğa oturan bu kişi, son durakta yolcuların otobüsten inmesinin ardından sürücü Şahin'in yanına gelerek, bir süre tartıştı. Sürücüden otobüsü durdurmasını isteyen kişi, Açıköğretim Fakültesi kimlik kartının geçersiz olduğunu gösteren yazının nerede olduğunu sordu.

Bu kişinin konuyu anlatan yazıyı okumasını sağlayan sürücü ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga anı, otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine el koyan polis, görüntülerdeki kişiyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Kamera kayıtlarına göre, Şahin'i yumruklayan kişi, daha sonra belindeki silahı sürücüye göstermeye çalışıyor.

Kavganın ardından otobüsten inen kişi, bölgeden uzaklaşırken, darbedilen Şahin ise polisi arayarak yardım istiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber