Ankara'da polise silahlı saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2005 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent Ankara'da bir kahvehane içinde çıkan kavgada silah kullanan şahsa müdahale etmek isteyen polis ekibi, çapraz ateşe tutuldu. Kurşunlara hedef olmaktan son anda kurtulan polisler kendilerine ateş eden şahıslardan birini vurarak etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle, Karaballı Caddesi üzerinde devriye gezdiği sırada bir kahvehanede kavga olduğunu gören bir karakol ekibi, kavgaya müdahale etmek istedi. Kahvehane içerisinde havaya ateş ederek dışarı çıkan bir kişi, ekiplerin dur ikazına ateşle karşılık verdi.

Bu sırada eli silahlı şahsın arkadaşı olan iki kişi park halindeki bir otomobilden aynı ekibin üzerine birkaç el ateş etti. Çapraz ateş arasında kalan ekip, kahvehaneden çıkan şahsa ateş ederek bacağından vurdu. Olayın ardından polise otomobilden ateş eden şahıslar, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bacağından vurulan şahıs ise çağrılan ambulansla Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay yerini kuşatarak çevrede arama başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber