İstanbul Adalet Sarayı'nda bıçaklı kavga: 9 yaralı/ Video

Haber Giriş : 04 Ekim 2011 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen bir davanın tarafları arasında çıkan bıçaklı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 12.00 sıralarında İstanbul Adalet Sarayı'ında meydana geldi. Bıçaklı bir kişi, adliye koridorunda davalı olduğu kişilere saldırdı. Çıkan bıçaklı kavgada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Yaralılar, ambülanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, görgü tanığı Avukat Müslüm Demirtekin, "Adliye koridorunda 19. ve 20. ağır ceza mahkemesi önünde iki girup arasında bıçaklı kavga çıktı. Çok sayıda kişi yaralandı. Adliyelerde güvenlik önlemleri yetersiz." diyerek olayı anlattı.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.


İLK BİLGİLER

Çağlayan Adliyesi'nde görülen bir cinayet dava sonrasında koridorda karşılaşan taraflar arasında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Çağlayan Adliyesi'nde görülen bir cinayet davası sonrasında taraflar koridorda karşı karşıya geldi. Ortalık bir anda gerilirken, sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar, adliyeye çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber