Başına çorap geçirdi, PTT şubesini soydu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2011 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde başına çorap geçiren silahlı kişi, PTT şubesinde vezne görevlisini tabancayla tehdit ederek kasada bulunan paraları alıp kaçtı.

Alınan bilgiye göre, başına ten rengi çorap takan bir kişi, Konaklı beldesinde bulunan PTT şubesine, içeride müşteri olmadığı bir sırada girdi. Elindeki tabancayı vezne görevlisi Elif Uysal'a doğrultan zanlı, kasadaki paraları istedi. Vezne görevlisinden kasada bulunan bin 700 lirayı alan zanlı koşarak kaçtı.

Alanya - Mersin karayolunda bir süre koşan zanlı, başındaki çorabı ve üzerindeki montu çıkarıp yol kenarına attı. Olayı duyan bazı vatandaşlar, zanlıyı yakalamaya çalıştıysa da elindeki tabancayı da atan zanlı, dolmuşa binerek olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerinde PTT şubesine gelen jandarma ekipleri, soyguncunun olay sırasında kullandığı çorap, giydiği mont ve kuru sıkı olduğu belirlenen tabancaya el koydu. Jandarma, zanlıya ait eşyalar üzerindeki parmak izlerini inceleyerek zanlının kimliğini belirlemeye çalışıyor. Jandarma, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini de incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber