Havalar nasıl olacak?-HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Ekim 2011 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Trakya ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Ülkemizin batısında kuzey ve kuzeydoğu, iç ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve kuzey Ege kıyılarında'da kuvvetlice (40-60 km/sa) esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (lokal dolu yağışı, sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetlice (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber