Emniyet Amiri Tuna, kansere yenik düştü/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2011 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri İlhan Tuna, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından Tuna'nın cenazesi karayoluyla memleketi Düzce'ye gönderildi.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Emniyet Amiri olarak 3 yıldır görev yapan İlhan Tuna (46) bir süreden beri kan kanseri tedavisi gördüğü belirtildi.

Aziziye Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Tuna, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Tuna için, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Tuna'nın cenazesi Türk bayrağına sarılı tabutla tören alanına getirildi. Törene Tuna'nın eşi Sevilay Tuna, çocukları, yakınları ile Vali Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Özgeçmişinin okunması ve yapılan duanın ardından İlhan Tuna'nın cenazesi polis tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Daha sonar toprağa verilmek üzere karayoluyla Düzce'nin Akçakoca ilçesine uğurlandı.

Vali Öztürk, Tuna'nın eşine taziyede bulundu. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız mesai arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber