İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bomba paniği

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Ekim 2011 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde görev yapan bir polis memuruna gelen içi kuruyemiş dolu koli paniğine neden oldu. Kolideki cep telefonunda bomba düzeneği olma ihtimali üzerine büro boşaltıldı. Koliyi kargo görevlisinin içeride bıraktığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün giriş bölümünde görev yapan Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 13.00'te sahipsiz bir koli olduğunu fark etti. Kuruyemiş dolu kolinin içinde cep telefonu ve kablolar olduğunu gören memurlar durumu emniyet yetkililerine bildirdi. Şüpheli kolinin içindeki cep telefonun bomba düzeneği olabileceği ihtimali üzerine personel bürodan çıkartıldı.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanları kolinin içinde kuruyemiş ve cep telefonu olduğunu gördü. Teknik incelemede cep telefonunda düzenek olmadığı tespit edildi. Kolinin emniyet binasında görev yapan bir polis memuruna gönderildiği ortaya çıktı. Koliyi ise bir kargo şirketi görevlisinin bıraktığı anlaşıldı. Bomba paniği yaşanmasına neden olan kargo görevlisi kısa bir süre sonra gelip kolisini teslim aldı. Bomba paniğinin ardından rahat bir nefes alan polisler, görevlerinin başına döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber