Polis memuru, trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2011 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 3 gün önce, otomobilin devrilmesi sonucu ağır yaralanan polis memuru Kayhan Karagöz (24), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis memurunun cenazesi, Doğanşehir'de toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve izinlerini geçirmek üzere Malatya'ya gittikleri öğrenilen polis memurları Kayhan Karagöz ile Saim Baktimur'un içinde bulunduğu 24 DZ 044 plakalı otomobil, 3 gün önce, Hekimhan-Malatya karayolunda uçuruma devrildi.

Kazada yaralanan polis memurları Karagöz ile Baktimur, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Karagöz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kayhan Karagöz'ün cenazesi Doğanşehir Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Karagöz'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Doğanşehir Kaymakamı Barboros Baran, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gürkan Küçükparlak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yakup Kurtaran, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Karakuş, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tedavisi devam eden polis memuru Saim Baktimur'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber