Erciş'te Milli Eğitim binası boşaltıldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Kasım 2011 15:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

DEPREMİN en çok vurduğu Van'ın Erçiş İlçesi'nde hasar gören Milli Eğitim Müdürlüğü binası boşaltıldı. Hizmetlerin aksamaması için faaliyetlerin Fen Lisesi binasında yapılacağı kaydedildi.

Depremin üzerinden günler geçmesine rağmen bölgede hala devam eden artçı sarsıntılar, Erçiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki çatlakların artmasına neden oldu. Dün gece de etkili olan 4.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntının ardından Kaymakamlığın talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasındaki eşyalar boşaltılmaya başladı. Görevliler tarafından toplanan masa, sandalye ve bilgisayarlar, bundan sonra hizmetin devam edeceği Fen Lisesi binasına götürüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında görevli Ömer Deveci, "Deprem ve artçı sarsıntıların ardından binadaki çatlaklar arttı, maddi zarar çoğaldı. Kaymakamlığın talimatıyla binayı boşaltıyoruz. Hizmetlerin aksamaması için lise binasına geçiyoruz. Depremde hepimiz bir çok yakınımızı kaybettik. Ancak hayat her şeye rağmen devam ediyor. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber