Bugün Son Gün Ama... İLSİS Çalışmıyor

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemlerinde bugün son gün... Ama hiçbir öğretmen İLSİS'e (http://ilsis.meb.gov.tr) girememekte, bu nedenle de başvuru yapamamaktadır. Diğer taraftan, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Remzi Kaya'nın yer değiştirme işlemleri ile ilgili açıklaması çok geç yapılmış bir açıklamadır. 27 Nisan- 06 Mayıs 2005 tarihleri arasına sıkıştırılan bir haftalık sürede öğretmenlerin başvuruları yapmaları beklenmesi bir hatadır. Okullar İLSİS'te gerekli değişiklikleri henüz yapamamıştır. Tüm bu sorunların yanında, okullar ve ilçe milli eğitim müdürlükleri öğretmenlerin yer değiştirme ile ilgili sorunlarını çözememekte, sorularını tatmin edici düzeyde cevaplayamamaktadır. Bu nedenlerle başvuru süresi Bakanlığın internet adresinden kaynaklanan sıkıntılar göz önüne alarak uzatılmalıdır.

Haber Giriş : 06 Mayıs 2005 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemlerinde bugün son gün... Ama hemen hemen hiçbir öğretmen İLSİS'e girememekte, bu nedenle de başvuru yapılamamaktadır. Diğer taraftan, Personel Genel Müdürünün Remzi Kayanın yer değiştirme işlemleri ile ilgili açıklaması çok geç yapılmış bir açıklamadır. Okullar İLSİS'te gerekli değişiklikleri henüz yapamamıştır. Tüm bu sorunların yanında, okullar ve ilçe milli eğitim müdürlükleri öğretmenlerin yer değiştirme ile ilgili sorunlarını çözememekte, sorularını tatmin edici düzeyde cevaplayamamaktadır. Bu nedenlerle başvuru süresi bu karmaşayı da göz önüne alarak uzatılmalıdır.

Aşağıdaki yazı Forum bölümünden alınmıştır.

İl içi yer değiştirme başvuru süresi uzatılmalıdır.
1- İlsise girişte sorunlar yaşanmakta, birçok öğretmen hala başvurusunu yapamamaktadır.
2- Yer değiştirme işlemleri ile ilgili Remzi Kaya'nın açıklaması çok geç yapılmış bir açıklamadır. Okullar ilsiste gerekli değişiklikleri henüz yapamamıştır.
3- Okullar ve ilçe milli eğitim müdürlükleri öğretmenlerin yer değiştirme ile ilgili sorunlarını çözememekte, sorularını tatmin edici düzeyde cevaplayamamaktadır.
4- Bakanlığı telefonla arayan öğretmenler yanıt alamamaktadır.

Bu nedenlerle başvuru süresi bu sıkıntıları da göz önüne alarak uzatılmalıdır.

Yazan: Sosyalciyim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber