Doktordan hasta yakınına dayak iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Kasım 2011 09:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Torununu muayene ettirmek için gittiği hastanede doktor tarafından dövüldüğünü ileri süren Döne Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu

ZAFER TOKUŞ Sakarya DHA

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Çatalköprü köyünde oturan 57 yaşındaki Döne Yıldızhan, damağında sorun olan 35 günlük torunu İsmail Efe'yi Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Bakımev'ne götürdüğünü belirterek, şu iddiada bulundu:

?Randevumun saat 11.00'de olduğunu ancak biraz geç kaldığımı ve kendisini beklediğimi söyleyince ?ben seni beklemek zorunda mıyım' diyerek tepki gösterdi. Torunumdaki rahatsızlığın kendisini ilgilendirmediğini belirten doktor bizi odadan kovdu. Tartışma sırasında ?Ben vatandaşım bana böyle muamele yapamazsın saygısız' dedim. Bir süre sonra üzerinde eşofmanla iri yapılı birisi gelip başıma vurarak beni ittirdi. Yere düştüm ve kafamı çarptım. O kişinin tartıştığım doktorun kocası olduğunu öğrendim. Olay güvenlik kameralarında da var.?

?İnceliyoruz'

Sakarya Sağlık Müdürü Hasan Bektaş'ta iddiasla ilgili olarak savcılığın soruşturma başlatıldığını söyledi ve ?Savcılık soruşturmasının yanı sıra hasta haklarıyla ilgili de bize başvuru var. O başvuruyu inceliyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber