Ziraat Sigorta işe girecek adayları mağdur etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Aralık 2011 00:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maile gönderilen aşağıdaki ileti, içeriği uygun bulunarak yayıma alınmıştır.

Ben Ziraat Sigorta Servis görevlisi sınavına girip başarılı olmuş biriyim. Ziraat Bankası banka kısmına 1500 kişi aldığı tarihte 29 kişide Ziraat sigortaya alım yapacağını açıklamıştı. Banka kısmında herhangi bir problem yaşanmadı başarılı olan adaylar mülakatlara girdi ve kısa sürede sonuçlandı. Hatta şuan bankalarda çalışmaya bile başladılar.

Fakat işler Ziraat Sigorta için böyle olmadı. Önce mülakat için bekletildik. Sonra 2. mülakat için bekletildik. Şimdi de alım için bekletiliyoruz. Hala 2. mülakat sonuçları açıklanmadı. Yaklaşık 50 aday aylardır perişan oldu. Çalışmayanlar var. Çalışıpta işten çıkacağını bildirenler var. Herkes umutsuzca bekliyor. Fakat hala Ziraat Sigorta Yönetim kurulu onayını beklediğini anlatıyor.

Yönetim kurulu ayda bir toplansa 3 kere toplanmıştı şimdiye kadar.

Sınava 25 haziran ve 3 temmuzda girdik. Bugün 1 Aralık. 5 Ay geçmiş. Hala alım yapılacak. Dayanacak gücümüz kalmadı. İş teklifleri alıyoruz. Bize uygun işler oluyor ama başvuramıyoruz bile. Çünkü Ziraat Sigorta olumsuz bir cevap bile vermiyor. Liste belliymiş ama açıklamıyor ısrarla.

Olayla ilgili forumunuzdaki konunun linki şudur:http://forum.memurlar.net/konu/1286971/

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber