Başbakan bir hafta daha dinlenecek/ Video

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 05 Aralık 2011 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doktorların ve ailesinin tavsiyesini dikkate alan Başbakan bir süre daha evinde dinlenecek

Başbakan Erdoğan'ın başkanlık etmesi beklenen Bakanlar Kurulu toplantısının bugün yapılmayacağı, Erdoğan'ın istirahatini bu hafta da İstanbul'daki evinde sürdüreceği belirtildi. Başbakanlık kaynakları, Erdoğan'ın geçirdiği ameliyat sonrası bu haftayı da evinde dinlenerek geçireceğini söylediler. Bugün Başbakan Erdoğan'ın başkanlık etmesi beklenen Bakanlar Kurulu toplantısı da yapılmayacak. AK Parti Grup toplantısı da geçen hafta olduğu gibi yarın da yapılmayacak.

Başbakan'ın ameliyat sonrasında kontrollerini yapan doktorların bir süre daha ?mikrop almaması? konusunda uyardığı ve dinlenmesini önerdikleri, başta Cumhurbaşkanı Gül, Bülent Arınç olmak üzere bazı isimlerin de ?biraz daha dinlenin? dediği, ailesinin de bu yöndeki telkini üzerine Başbakan'ın bir süre daha evinde dinlenmeye karar verdiği öğrenildi. Başbakan Erdoğan, 26 Kasım'da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sindirim sistemi ameliyatı geçirmiş, 29 Kasım'da taburcu olmuştu. Başbakan o tarihten itibaren de Kısıklı'daki evinde dinleniyor.

Doktorlar ve aile üyeleri dışında Başbakan'ın bugüne kadar basına yansıyan iki ziyaretçisi oldu. TBMM Başkanı Cemil Çiçek 2 Aralık Cuma günü, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden de 3 Aralık Cumartesi günü Başbakan Erdoğan'la evinde görüştüler.

İlk ziyaret Katar'a

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden, Erdoğan'ın 10-12 Aralık tarihinde düzenlenecek ?Medeniyetler İttifakı Doha Zirvesi?ne katılmak üzere 10 Aralık'ta Katar'a gideceği bilgisi yer alıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber