15 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2011 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'da Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'yı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 12.15'te Yüksek Askeri Şura Üyelerine verilecek öğle yemeğine katılacak, saat 15.30'da Uluslararası yatırımcılar Derneği (YASED) Yönetim Kurulu Başkanı Ezzet Karaca ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek, saat 17.30'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz YAŞ sonuçlarını GÜL'e sunacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, YAŞ üyeleriyle, saat 09.30'da Anıtkabir'i ziyaret edecek, saat 10.45'te YAŞ olağan toplantısı Erdoğan başkanlığında toplanacak.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 18.30'da Rixos Otel'de gerçekleştirilecek Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) geleneksel Ankara resepsiyonuna katılacak.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul'da saat 11.00'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı bütçeleri ile 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın 5 maddesi görüşülecek.

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, saat 14.00'da 375 Sayılı KHK ile bazı kanunlarda değişiklik öngören kanun teklifi ele alınacak.

- TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda saat 11.30'da "Daha Adil Bir Dünya İçin Yanımda Ol" kampanyası protokolü imzalanacak.

- CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, saat 10.30'da basın toplantısı yapacak.

- CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, saat 11.00'da basın toplantısı yapacak.

- CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, saat 11.30'da basın toplantısı yapacak.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 12.00'da Çubuk'ta Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Hanımlar Lokali'nin açılışını yapacak, saat 12.30'da Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin açılışını yapacak.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, İstanbul'da, saat 13.30'da TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen 'Avrasya Tarım, Hayvancılık, Tohum ve Traktör Yan Sanayi Fuarı'nın, saat 16.30'da ise Pendik Güzelyalı'daki Özel Doğa-Bilim ve Tanhit Müzesi'nin açılış törenlerine katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Hatay'da, saat 10.35 Arkeoloji Müzesi'ndeki "sanal müze" açılışına katılacak. Günay, saat 11.55'te Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesi'nde, saat 14.30'da Necmi Asfuroğlu Müze Otel inşaat alanında inceleme yapacak. Mustafa Kemal Üniversitesi'nde saat 15.20'de düzenlenecek programda fahri doktora alacak olan Günay, saat 16.10'da Cemil Meriç Düşünce ve Kültürel Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 18.30'da Rixos Otel'de gerçekleştirilecek Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) geleneksel Ankara resepsiyonuna katılacak.

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, saat 10.00'da TOBB Merkez binada gerçekleştirilecek İslam Kalkınma Bankası Üyesi Etkin Ticaret Borsaları Kurulması Deneyimleri seminerine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 13.00'da Gazi Üniversitesi 100. Yıl salonunda gerçekleştirilecek "Nükleer Enerjinin Geleceği ve Hukuki Sorumluluk Paneli" konulu programa katılacak, saat 18.30'da Rixos Otel'de gerçekleştirilecek Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) geleneksel Ankara resepsiyonuna katılacak, saat 19.00'da JW Marriott Otel'de yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim AŞ'nin 1. kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 10.00'da geleneksel kahvaltılı sohbet toplantısını Sheraton Otel'de yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gürcistan'ın Diasporadan Sorumlu Devlet Bakanı Papuna Davitaia, İzmir'e gelecek. Davitaia, saat 11.30'da İzmir Valisi M.Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret edecek. Saat 12.30'da Kemalpaşa Belediyesi'ni ziyaret edecek olan konuk bakan, saat 14.30'da kenti gezecek. Bakan Papuna Davitaia, saat 16.30'da Artvinliler Derneği'ni ziyaret edecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emirgan Parkı Beyaz Köşk'te saat 09.30'da, İstanbul konsolosları ile kahvaltıda bir araya gelecek. Topbaş, saat 14.00'te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Uskumruköy Park ve Spor Alanı'nın açılış törenine katılacak.

- İstanbul'un Sarıyer İlçesi Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstinye Devlet Hastanesi'nde saat 10.00'da, Van'dan İstanbul' gelen ve burada doğum yapan bir depremzede anneyi ziyaret edecek.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklaması yapılacak.

- Suriyeli muhalifler, İstanbul'da saat 12.00'de, The Cantral Palace Otel'de düzenlenen "Suriye Ulusal Buluşma" etkinliği kapsamında bir araya gelecek.

- Büro Emekçileri Sendikası (BES) üyeleri, İstanbul Beyoğlu'ndaki Taksim Tramvay Durağı'nda saat 12.00'de, "Eşit İşe Eşit Ücret" uygulamasını protesto amacıyla bir araya gelecek ve ardından basın açıklaması yapacak.

- TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Ankara Üniversitesi öncülüğünde Abant İzzet Baysal ve Ondokuz Mayıs Üniversiteleri işbirliğiyle gerçekleştirilen "Türkiye Kırsal Alanda Kadının Girişimciliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi ve Kadınların Bu konuda Güçlendirilmesine Yönelik Politika Önerilerinin Geliştirilmesi" araştırma projesinin sonuçları, saat 14.00'da açıklanacak.

- Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), 11.00'da 400 öğrenciyi Gençlik Parkı Kültür Merkezi Necip Faz'rtuğrul Günay, Hatay'da, saat 10.35 Arkeoloji Müzesi'ndıl Salonu'na sahnelenecek tiyatro oyununa götürecek, saat 14.00'da Kocatepe Kültür Merkezi'nde Doç. Dr Öznur Özdoğan'ın katılımıyla "İnsanlar Arasındaki İletişim, Dayanışma ve Mutluluk" konulu konferans düzenleyecek.

- Ülkücü İşçiler Derneği Ankara İl Başkanlığı, saat 19.00'da "Birlik ve Beraberlik Şöleni" düzenleyecek.

- Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi, saat 10.00'da Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

EKONOMİ GÜNDEMİ

--------------------------------

- "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olmak" başlıklı konferansı, İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de saat 10.30'da, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Işık Gökkaya ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Hüseyin Erkan'ın katılımıyla yapılacak.

- TÜİK, saat 12.00'da eylül ayı hane halkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.

- Hazine, saat 17.30'da ekim ayı yatırım teşvik verilerini açıklayacak.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------

- Basketbol Erkekler Türk Hava Yolları Euroleague maçında Fenerbahçe Ülker, Bilbao Basket'i konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak.

- Basketbol Erkekler Türk Hava Yolları Euroleague maçında Anadolu Efes, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımına misafir olacak. Nokia Arena'da oynanacak olan karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.

- Voleybol Kadınlar CEV Indesit Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe Universal, Rabita Bakü ile karşılaşacak. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 19.30'da başlayacak.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını, saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Galatasaray kafilesi, öğleden sonra özel bir uçakla Samsun'a, buradan da Ordu'ya gidecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını, saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber