Genç sağlık görevlisi banyoda ölü bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2011 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, sağlık evi lojmanında tek başına kalan 19 yaşındaki sağlık görevlisi banyoda ölü bulundu.

Yaklaşık 1 ay önce ilçeye bağlı Çöte köyünde işe başlayan ve sağlık evinin lojmanında tek başına kalan A.K. (19), köye mobil sağlık hizmeti için gelen sağlık ekipleri tarafından kaldığı lojmanın banyosunda ölü bulundu. İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter de olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan gencin cenazesi otopsi için Sivas'a gönderildi.

Gencin ölüm haberini alıp Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne akın eden yakınları fenalık geçirirken, olayla ilgili açıklama yapan Çöte Köyü Muhtarı Hüseyin Aydemir, "Köyde aşı yapmak için sağlıkçılar bana telefon etti. Ben de sağlık memurunu aramalarını söyledim. Onlar da sağlık memuruna ulaşamadıklarını söyledi. Ben köyden birkaç kişi gönderdim, kapı kilitliydi. Sağlıkçılar geldi, kapıyı açtı. Muayenehaneden lojmana girdiler, daha sonra cesedini buldular" dedi.

A.K.'nin cenazesinin yapılacak otopsinin ardından ilçenin Sandal köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber