Kızlarını 'esrar satın' diye okula yollamış

Haber Giriş : 13 Mayıs 2005 05:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece'de bazı okullarda uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaşan İstihbarat ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Üç ay süren telefon ve kameralı takibin ardından polis, uyuşturucu satışını Mehmet A. ve dört kardeşinin organize ettiğini belirledi.

Mehmet A.'nın Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören iki kızına da uyuşturucu sattırdığının tespit edilmesi üzerine Küçükçekmece'de üç ayrı adrese operasyon düzenlendi. Mehmet A. ile kardeşleri yakalandı. A.'nın kızları 16 yaşındaki B.A. ve 17 yaşındaki S.A. ile birlikte yaşları 18'den küçük üç öğrenci de gözaltına alındı. Yakalanan kişilerle birlikte 195 adet Ecstasy hap, 150 gram esrar ve ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

Aralarında B.A. ve S.A.'nın da bulunduğu beş genç, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, Mehmet A. ve dört kardeşinin Narkotik Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor.

Bu arada, Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu yönetiminin B.A ve kardeşi S.A.'nin uyuşturucu sattığını belirleyerek ailesini uyardıkları da ortaya çıktı.

Öte yandan Sefaköy'de yapılan bir operasyonda 49 kilo eroin ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber