07/01/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2012 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Temsilciler Meclisi Çoğunluk Lideri Eric Cantor ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Temsilciler Meclisi Çoğunluk Lideri Eric Cantor ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Diyanet Eğitim Merkezi'nin açılış törenine katılacak. Törende Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de hazır bulunacak. Arınç daha sonra partisinin İzmir Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. (15.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti Haymana İlçe Kongresi'ne katılacak. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma törenine katılacak. Bahçeköy Kız Konukevi'nin açılış törenini gerçekleştirecek Kılıçdaroğlu, Kilyos sosyal tesislerde Vanlı depremzedeleri ziyaret edecek. (14.00/15.00/16.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Küçükçekmece Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği, 'Küçük İstanbul Buluşmaları'na katılacak. (10.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde Mango Gıda İşleme ve Paketleme Tesisi'nin açılışını yapacak. (10.00)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon Valiliği, belediye ve AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaretlerde bulunacak. Bakan Yılmaz, daha sonra partisince Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen Siyaset Akademisi Programı'nda konuşacak. (11.00/11.45/12.30/14.30)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Kars'ta, Valilik ve Belediyeyi ziyaret edecek, Sarıkamış'ta ''Türkiye Şehitleriyle Yürüyor'' anma programına katılacak.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli'de, MÜİSAD'ın istişare toplantısına katılacak, Deprem Eğitim ve Sismolojik İzleme Merkezi'nin açılışını yapacak. (10.00-13.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 1. Etap İnşaatı Temel Atma Töreni'ne katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Van'da incelemelerde bulunacak, depremzedeler ile birlikte ''Eyvah Eyvah 2'' adlı filmi izleyecek. (17.00-20.30)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa'da depremzedeleri ziyaret edip öğle yemeği yiyecek. Akşam ise ?Gençlik ve Medeniyet' konulu konferansa iştirak edecek. (13.15/19.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici genel merkezde MKYK toplantısı öncesinde gündemle ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00)

Hür Sanayiciler ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) 9. Olağan Genel Kurulu dernek merkezinde yapılacak. (17.00)

Rusya'nın başkenti Moskova'da 46 amatör takımın katıldığı turnuvada Müslümanlar ?Mekke? isimli takımla boy gösteriyor. Çeçen, İnguş, Tatar, Özbek ve birçok farklı ırktan oluşan gençlerin bir araya gelerek kurdukları takımın hedefi Müslümanların da sıradan hayatın içinde olduğunu göstermek.

Rus Ortodoks Hıristiyanları Hz. İsa'nın doğum gününü ?Kurtarıcı İsa Kilisesi?nde düzenlenen ayinle kutladı. Ülkenin en uzak bölgesi Vladivostok'dan en batısı Kaliningrad'a kadar kiliselere akın eden Ortadokslar , 7 Ocak tarihini dini Noel olarak kutluyor. Ortodosk Hıristiyanlar için dün, 28 Kasım'la 6 Ocak günleri arasında tutulan orucun da son günüydü.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçlarına 3 karşılaşma ile başlanacak. Günün karşılaşmalarında Bursaspor - Mersin İdmanyurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ? Trabzonspor ve Samsunspor ? Galatasaray karşı karşıya gelecek. (13.00/16.00/19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber