Ankara 24 saat susuz...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2005 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ'da bulunan pompa istasyonlarındaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle Mamak, Çankaya ve Altındağ ilçelerinin bazı kesimlerinde yarın saat 08.00'den itibaren 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Altındağ P9 ve P10 su pompalarında yarın saat 08.00'den 18 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00'e kadar sürecek iyileştirme çalışmaları sırasında su kesintisi uygulanacak.

Bu süre içinde Mamak'ta su verilemeyecek bölgeler şöyle:

Kazım Orbay, Türközü, Balkiraz, Tuzluçayır, Şafaktepe, Akdere, Kartaltepe, General Zeki doğan, Şahintepe, Misket, Boğaziçi, Fahri Korutürk, Durali Alıç, Cengizhan, Akşemsettin, Mutlu, Ege, Peyami Safa, Kırmızıtepe Mahalleleri, Tıp Fakültesi Caddesi, Saime Kadın ve civarı, Mehmet Ali Altın Caddesi, Mehtap Mahallesi, Okullar Caddesi ve civarı, Kutlu Mahallesi 177 Sokak ve civarı, Abidinpaşa Mahallesi ve Bağlarbaşı Caddesi, Natoyolu Caddesi, Aşık Veysel Mahallesi 46 sokak ve civarı.

Çalışmalar nedeniyle, Çankaya'da da 50. Yıl, Ertuğrul Gazi, Çamlıtepe, Fakülteler, Cebeci, Dilekler mahallelerine su verilemeyecek.

Altındağ'da su kesintisi uygulanacak bölgeler ise şöyle:

Aydınlıkevler, Hasköy, Yıldıztepe, Siteler, Doğantepe, Başpınar, Hüseyin Gazi, Önder, Ulubey, Çamlık, Alemdağ, Hacılar, Hıdırlık, Çalışkanlar, Çinçinbağları, Yenidoğan, Atıf Bey, Bentderesi, Çiğiltepe, Keçikıran, Gülveren, Gülseren, Atmışevler Mahalleleri, Ankara Kalesi ve civarı, Ulus, Anafartalar, Ankara Hastanesi, Hacettepe Hastanesi, Dışkapı Devlet Hastanesi, İbn-i Sina Hastanesi, Ankara Kapalı Ceza ve Tutukevi ve civarı, Cebeci ve civarı, Numune Hastanesi civarı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber