Ankara'da kaza: 4 ölü, 51 yaralı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2012 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara kuzey çevreyolunda, yoğun kar yağışının kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi öldü, 51 kişi de yaralandı.

Van'dan İstanbul'a giden ve içinde 55 kişi bulunan 34 FM 0018 plakalı yolcu otobüsü, İvedik kavşağını geçtiği sırada, kaygan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşıp şarampole yuvarlandı. Yan yatan otobüste 4 kişi yaşamını yitirdi, 27'si ağır 51 kişi yaralandı. 17 yolcu ayakta tedavi gördü. Bazı yolcular ise kendi imkanlarıyla hastanelere gitti.

Olay yerine Ankara'dan çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ambulansların kaza mahalline hızlıca varabilmesi için İvedik Caddesi ve Yozgat Bulvarında belediye ekipleri tarafından yoğun çalışma yapıldı. Kazazede yolcuların çoğu üşümemek için ambulanslara binmek zorunda kaldı. Durumu ağır olanlara yer açmak için hafif yaralı olanlar ambulanslardan indirildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale sırasında zor anlar yaşadı. Vatandaşlar, polis ve itfaiye ekipleri, sağlık görevlilerine yardım etmek için seferber oldu. Bazı yolcular telefonlarla yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Yaralı bir kadın yolcunun, ambulansları gezerek annesini araması dikkat çekti. Annesine ulaşan kadın rahat bir nefes aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber