Doktora 12 yıllık arkadaşından 200 bin liralık tuzak

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2012 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da Y.Y. adlı doktora ?Kurduğumuz örgütün finansörü olarak görünüyorsun' diyerek 200 bin lirasını gasp eden 4 şüpheliden 2'si cezaevine gönderildi. Tutuklanan zanlılardan biri doktorun 12 yıllık arkadaşı çıktı

İddiaya göre bir süre ilaç mümessilliği yaptıktan sonra emlakçılığa başlayan 36 yaşındaki Vedat K., 12 yıldır tanıdığı 43 yaşındaki ortopedi uzmanı doktor Y.Y.'den zaman zaman borç para alıp geri ödedi. Daha sonra işleri bozulan Vedat K. çeşitli tarihlerde doktordan toplam 200 bin TL'ye yakın para alıp bu kez geri ödemedi.

?Kızın zarar görmesin'

Zanlı, 5 gün önce 33 yaşındaki Kayhan M., 37 yaşındaki Murat G. ve 41 yaşındaki Metin İ. ile birlikte doktorun yanına gitti. Kendilerine örgüt süsü veren Vedat K. ?Bak senin kızın üniversitede okuyor. Zarar görmesini istemem. Benim telefonlarım polis tarafından dinleniyor. Seni bizim örgütün finansörü zannediyorlar. Sen bana 200 bin TL senet ver ve evrak üzerinde sen bana borçluymuş gibi görün? diyerek tehdit etti. Y.Y.?polise giderek şikayetçi olunca 4 zanlı gözaltına alındı. Vedat K.'nın evinde yapılan aramada, 4 ruhsatsız tabanca, 1 Jammer cihazı ve sahte MİT kimliği ele geçti. Vedat K. ve Metin İ. tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber