ÖSYM, Yine Ne Yapıyor?

Yaptığı sınavların hesabını veremeyen ÖSYM ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Yine bir sınav ve yine her yaptığı Devlet sırrı olan ve ne yaptığı bilinmeyen ÖSYM... Üzerinden üç haftayı aşkın bir zaman geçmesine rağmen ÖSYM tarafından yapılan Adli Yargı Hakim Adaylığı sınav sonuçları hala açıklanmamıştır. Bilindiği üzere ÖSYM gelen eleştiriler üzerine daha önce İdari Yargı Hakim adaylığı sınavında bir soruyu iptal etmişti. ÖSYM'nin bu gecikmesi "yine mi soru iptali oluyor?" tartışmalarına neden olmaktadır. Zira sınav sonuçları iki haftalık periyotlarla açıklanmaktadır. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mayıs 2005 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İdari Yargı Hakim Adaylığı sınavı 20 Mart 2005 tarihinde yapılmış ve sonuçlar iki hafta sonra yani 6 Nisan 2005 tarihinde açıklanmıştı.

Adli Yargı Hakim Adaylığı sınavı ise 24 Nisan 2005 tarihinde yapıldı ve bugün tarihler 18 Mayıs'ı göstermesine rağmen hala hiçbir sonuç açıklanamamıştır.

Diğer taraftan, sınava giren adaylar daha önce yine çok sayıda sorunun yanlış olduğunu belirtmiş ve tepkilerini ÖSYM'ye iletmişlerdir. Sanırız yine bir ÖSYM klasiği ile karşı karşıyayız. Bakalım nasıl bir sonuçla karşılacağız.

Forumda bu konuya ilişkin açılmış başlıklardan görüş alış verişinde bulunabilmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber