Erdoğan: 'Üniversitelerde elde satırla dolaşan gençlik olmayın'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2005 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, gençlere, arayışlarında, sorgulamalarında fikir üretimlerinde birlik ve bütünlüğe, kardeşliğe daha çok katkıda bulunmalarını isteyerek, "Üniversitelerde elde satırla dolaşan bir gençlik değil, tam aksine düşünen, üreten ve bununla birlikte hem kendini kazanan hem de milletine kazandıran bir gençlik olun" çağrısında bulundu.

AA-Erdoğan, Başbakanlık Yeni Bina'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yurdun çeşitli illerinden ve KKTC'den gelen gençleri kabul etti.

Hızla gelişen ve değişen bir dünyada millet olarak uygarlık yarışının en önlerinde koşabilmek için gençlerin çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip olmasıyla mümkün olabileceğini ifade eden Erdoğan, boşa harcayacak bir tek dakikanın olmadığını söyledi.

Türkiye'yi hedeflerine vardırmak için samimiyetle çaba gösterenlerin önlerindeki engeller ne zor olursa olsun hedeflerine mutlaka ulaşacaklarını kaydeden Erdoğan, "Size en önemli tavsiyem; tam bir özgüven içinde olunuz. Kendisine güvenin, ülkenize güvenin" dedi.

Erdoğan, gençlerin bayramını kutladıktan sonra çeşitli hediyeler verirken, görme özürlü bir gence özel bir kol saati hediye etti.

Gençler de illerinden getirdikleri hediyeleri Başbakan Erdoğan'a sundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber