MEB Kamu Konutları Yönergesi değişiyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Şubat 2012 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü 12/12/2011 tarihli, 9316 sayılı ve ?Mevzuat Çalışması? konulu yazıları ile ?25.08.2011 tarihli ve 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik gereği, bürokrasinin azaltılması ve işleyişin basitleştirilmesi hedeflendiğinden, kamu hizmetlerinin kolay erişilebilir, kaliteli, etkin, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması amaçlanmakladır.

Bu doğrultuda yapılacak mevzuat düzenlemesinin kamu konutlarının tahsis, tahliye vb. iş ve işlemlerini kolaylaştırıcı ve mevcut aksaklıkları çözümleyici nitelikte olması için görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyulmuştur.

Kamu Konutları Kanunu ve Kamu Konutları Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanması plânlanan yeni Millî Eğitim Bakanlığı Kamu Konutları Yönergesi için bünyesinde kamu konutu bulunan il, ilçe, okul ve kurumlarımızı da kapsayacak şekilde iliniz görüşlerinin Sosyal İşler Grup Başkanlığının [email protected] e-posta adresine bildirilmesi hususunda gereğini rica ederim.? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber