İstanbul'daki kazı alanında 15 kilo plastik patlayıcı bulundu/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2012 14:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Terörle Mücadele ekipleri, yürütülen bir soruşturma kapsamında iki ayrı noktada kazı çalışması başlattı. Bayrampaşa'da 15 kilo plastik patlayıcı bulundu.

Bayrampaşa'da patlayıcı madde araması yapılan alanda, polisler siyah poşete sarılı bir kutu buldu. İçinda patlayıcı maded olduğu düşünülen kutu incelemeye alındı.

KCK Soruşturması kapsamında kazı yapılan Bayrampaşa'daki boş arazide, polis 4 ayrı noktada kazı yaptı. En son kazı yapılan yerde polis, siyah poşete sarılı bir kutu buldu.Alanda bir çadır kurularak, kutu bu çadırın içinde incelemeye alındı. Kazı çalışmaları kutunun bulunduğu noktada yoğunlaştırıldı.


KAZI BAŞLATILDI

İstanbul polisi, bir soruşturma kapsamında 2 ayrı noktada patlayıcı madde arıyor. Dedektörlerle yapılan aramının terör örgütü PKK üyesi bir zanlının ifadeleri doğrultusanda yapıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücdalesi Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK üyesi bir zanlının ifadeleri doğrultusunda , Bayrampaşa ve Zekeriyaköy'de, önceden saklandığı ileri sürülen patlayıcı maddeleri bulmak için çalışma başlattı. Bayrampaşa Ferhatpaşa Çiftliği yakınlarındaki boş bir araziye gelen polis ekipleri ilk aşamada dedektörlerle tarama yapıyor. Zekeriyaköy'de de aynı şekilde patlayıcı madde arandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber