Hatay'da 18 öğrenci yediği tavuktan zehirlendi/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'da bir ilköğretim okulunun 4. sınıfında okuyan 18 öğrenci yedikleri tavuk dönerden zehirlendi.

Yukarı Döver Köyü İlköğretim Okulu 4. Sınıfında okuyan öğrenciler bugün öğle yemeğinde okulun yanındaki büfeden aldıkları tavuk döneri yediler. Tavuk döneri yedikten yaklaşık yarım saat sonra karınları ağrıyan ve istifa etmeye başlayan 18 öğrenci öğretmenlerinin yardımıyla Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antakya Devlet Hastanesinde öğrenciler hemen tedaviye alındı. Kollarına serum takılan ve mideleri yıkanan öğrencilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öğrenciler tüm sınıf olarak her Cuma günü döner yediklerini ancak bu kez rahatsızlandıklarını söylediler. Öğle yemeğinde yedikleri tavuk dönerden zehirlendiklerini söyleyen 4. Sınıf öğrencisi Fulya Sungur, ?Öğle arası dönerlerimizi aldık, yemeye başladık, sonra üzerine ayran içtik, zil çaldı sınıfa girdik. Ancak hepimizin karnı ağrıdı, sonra kusmaya başladık, sınıfça. 18 kişiyiz ancak 9-10 kişi geldi sınıfımızdan.? dedi.

Döneri yedikten yarım saat sonra rahatsızlandıklarını söyleyen Özlem Alagöz ise ?Yedikten bir yarım saat sonra karnımız ağrımaya başladı. Sonra arkadaşımızla lavaboya çıktık kusmaya başladık.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber