Sakarya'da cipe yapılan silahlı saldırıda 2 kişi öldürüldü (2)

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2012 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, cip içinde tabancayla vurulan 2 kişi öldü. Cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Beşköprü Mahallesi Girne Caddesi üzerinde bulunan Palmiye Sitesi'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.A.A. (50) ve F.A. (29), cadde üzerinde Kenan Acar (46) ve Arif Piskil (43) ile buluştu. İki taraf arasında çıkan tartışma sonucu Acar ve Piskil, içinde bulundukları 54 AP 776 plakalı cipte tabancayla vuruldu. Şüpheliler, M.A.A. ve F.A., ticari bir taksiyle olay yerinden kaçtı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Piskil, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Acar ise Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Kenan Acar ve Arif Piskil, yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

İki kişinin öldüğü olayın ardından kaçan şüphelilerin bulunduğu ticari taksi, Kocaeli'de D-100 Karayolu'nda polis ekiplerince durduruldu. Cinayet şüphelisi M.A.A. ve F.A. gözaltına alındı. Cinayette kullanıldığı belirtilen bir tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 kişi, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Ölen 2 kişinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetin, alacak verecek meselesi yüzünden işlenmiş olabileceği ileri sürülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber