Türkiye şampiyonu olan İshakpaşa İlköğretim Okulu Dünya Kupası'na katılacak

İzmir'in Selçuk ilçesinde düzenlenen Danone Küçükler Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, şampiyonluk coşkusunu ilçe protokolü ile paylaştı. Şampiyon sporcular, önümüzdeki dönemde Dünya Kupası'na katılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnegöl ve Bursa elemelerinin ardından İzmir'in Selçuk ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasına katılan İshakpaşa İlköğretim Okulu sporcuları ve öğretmenleri şampiyon olarak ilçeye döndü.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sporcuları tebrik ederken, "Çok güzel iş yaptınız. Güzel bir sonuçla İnegöl'e döndünüz. Sizleri kutluyorum. Spor Bakanımız ile görüştüm. En kısa zamanda Ankara'da sizleri ağırlamak istediklerini söylediler. İnşallah Dünya Şampiyonu olursanız Başbakanımız ile buluşursunuz." dedi.

Kaymakam Aziz İnci de İnegöl'e gelmeden önce Selçuk'ta görev yaptığını anımsatarak şunları söyledi: "Geçen yıl bu kupayı ben İzmir'de bir ilköğretim okuluna vermiştim. Bu yıl İnegöl'e gelince kupa da buraya geldi. Hayırlı olsun. Türkiye Şampiyonluğunun ardından daha büyük başarıları bekliyoruz."

Okulda gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Okul Müdürü Serhat Özdemir, "Öğrencilerimiz ve hocalarımız büyük bir başarıya imza attılar. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum. Öğrencilerimizi çalıştıran Caner ve Eyüp hocalarımı da tebrik ediyorum." dedi.

Özdemir, okul olarak İnegöl, Bursa ve Türkiye derken Dünya Kupasına gitme hakkı kazandıkları için büyük bir mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber