Eğitim Bir sen üyeleri, Bakan Şimşek'in okuduğu okulun önünde eylem yaptı

Eğitim Bir Sen üyeleri, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in okuduğu Gercüş Lisesi önünde basın açıklaması yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimseden lütuf beklemediklerini, emek ve alın terlerinin karşılığını istediklerini belirten Eğitimciler Birliği Sendikası Gercüş İlçe Başkanı Şehmuz Önlü, önünde basın açıklaması yaptıkları okulun, eğitim çalışanına maaş artışı yapmak istemeyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bir zamanlar okuduğu okul olduğunu hatırlattı.

Eşitlik ve adalet adına düzenleme yapanların ortaya çıkardıkları eşitsizlik ve adaletsizliğin giderilmesini istediklerini belirten Ünlü, ?Gercüş Lisesi, eğitim çalışanına maaş artışı yapmak istemeyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bir zamanlar okuduğu okuldur. Kendisine burada ders veren öğretmenleri hatırlatmak istiyoruz. Meclis çalışanına, danışmana, şoförüne, üst düzey bürokratlara, gizli kararname ile askere ?cömert Maliye', eğitim çalışanları söz konusu olduğunda ?cimri Maliye' olmaktadır.? dedi.

Yakalarına, ?Eğitim çalışanıyız, insanca yaşam için hakkımızı istiyoruz? yazılı kokart takan eğitimciler bugünden itibaren bir hafta boyunca derslere bu kokartlarla gireceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber