Kampüsün peyzaj projesini öğrenciler hazırlayacak

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu ve yeni yapılacak olan fakülte binasının bulunduğu 630 dönümlük kampüs alanı için peyzaj projesi hazırlama çalışmalarına başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 08:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gema Vakfı organizasyonuyla Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Aydın Güney ve son sınıf öğrencilerinden oluşan grup, CBÜ Salihli Kampüsü içinde yapacakları peyzaj projesiyle ilgili arazi incelemelerinde bulundu. 630 dönümlük kampüs sahası içindeki mevcut Meslek Yüksek Okulu çevre düzenlemesine ek olarak; yeni inşa edilecek fakülte binasıyla Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdu çevre düzenlemesi projeleri de hazırlanacak. Prof. Dr. Aydın Güney, ?7 arkadaşımızın çok güzel proje çıkaracağına inanıyorum. Ege'mizin en güzel ilçelerinden biri olan Salihli'mize bu şekilde katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize. Bu işi bize teklif ederek onurlandıran Gema Vakfı'nın değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Erdal ise, ?Arkadaşlarımızın bir an önce bu çalışmaları tamamlamalarını ve ortaya çıkacak projenin uygulamaya geçmesini arzu ediyorum. Bu amaçla ihtiyaç duyulacak her türlü desteği vermeye hazırız? dedi.

Gema Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu da, şöyle konuştu: ?Biz Gema Vakfı olarak Salihli Meslek Yüksek Okulu yanına yeni yapılacak 4 yıllık fakülte binasının bir an evvel yükselmesi için her türlü çabayı gösteriyoruz. Zaman kaybını önlemek için çevre düzenlemesiyle ilgili peyzaj çalışmalarının yapılması konusunda Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Aydın Güney'den yardım talep ettik. Kendileri bizleri kırmadılar ve hemen çalışmalara başladılar. Gerek Güney'e, gerekse öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber