Öğretmenler iletişimi güçlendirmek için diğer okulları ziyaret ediyor

Zonguldak'ın Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, diğer okullarda görev alan öğretmenlerle hem iletişimi sağlamlaştırmak, hem de yenilikleri görmek adına çalışma başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 23:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaret edilen okullarda ki yeniliklere dikkat edilirken, kurulan iletişimle de bağların daha da güçlendiği ifade edildi.

Okullar arası yerinde öğretmen etkileşim ve iletişim projesi kapsamında Ormanlı İlköğretim Okulunda görev yapan öğretmenler ders bitimi sonrası ilçede bulunan bütün okulları ziyaret ederek okullarda ki öğretmen arkadaşlarıyla iletişim kuruyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Çinkılıç bu projenin yapılış amacıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Okulumuzda görev yapan öğretmen arkadaşlarımız diğer okulları yerinde gezerek, okullarda görev yapan öğretmenlerin sınıflarını gezdi. Yerinde zümre yaptı. Diğer okullarda ve sınıflarda bulunan yenilikleri öğretmenlerin kendi kişisel başarıları ile yaptıkları farklılıkları yerinde görerek etkileşim sayesinde bu farklılıkları kendi okullarına getirdi." dedi. Ayrıca Okul Aile Birliği başkanı Muhammed Çinkılıç, "Bu proje bizim bulduğumuz sponsorlar sayesinde güçlükle yapılmaktadır. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim. Bu projenin ilk aşamasında bizler okulları ziyaret ediyoruz. Diğer aşamasında da gittiğimiz okulları okulumuza davet ediyoruz. Onları da bizler sıcak ve güler yüzümüzle karşılayıp misafir edeceğiz. Yine bu proje ile öğrencilerimizle diğer okullarımızdaki öğrencilerimizi yerlerinde görerek onlarla iletişim kurup okulumuzu ve beldemizi tanıtıp onları okulumuza davet ediyoruz. Bu proje kapsamında diyalogların artması için ilçemizdeki bütün okullarımızı imkanlar ölçüsünde gezip mesai arkadaşlarımızı okulumuza davet edeceğiz." diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber